slide2.jpg
190225 kschoolderman

Ambassadeur:
Karin Schoolderman
06 - 40020514
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                                                                 

Op 23 juni hebben zes bestuurders uit kinderopvang- en onderwijsorganisaties uit de drie Noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe zich gebogen over de vraag hoe de beweging die in gang is gezet door PACT voor Kindcentra door kan gaan.

MenuOp 8 juni jl. organiseerden Karin Schoolderman en Miek Hehenkamp, onze PACT voor Kindcentra ambassadeurs, een regiobijeenkomst in Noord-Nederland met als titel ‘over macht en tegenmacht in kinderopvang en onderwijs'. Een bijeenkomst waar samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs in een netwerkorganisatie centraal stond.

Beeld NN 210608

Op 8 juni organiseert PACT voor Kindcentra een online inspiratie sessie voor bestuurders, managers en beleidsmedewerkers uit de kinderopvang, onderwijs en jeugdhulp in Noord-Nederland die verdere samenwerking tot stand willen brengen door nieuwe inzichten met elkaar te delen en die bereid zijn een volgende stap te zetten. Het thema voor deze middag is: samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs in een netwerkorganisatie.

TAHoe kom je tot één visie vanuit gelijkwaardigheid? Eén visie, één plan en één team was het centrale thema van de regiobijeenkomst in Noord-Nederland op 8 april jl.. Als gast was aanwezig Alice Timmermans, Med.P-TSTA en algemeen directeur van de TA academie en gespecialiseerd in het begeleiden van organisaties bij veranderprocessen. Zij sprak over hoe je je bewust kunt worden van je onbewuste overtuigingen en wat je kunt doen om verbinding tussen organisaties tot stand te brengen.

Regiobijeenkomst NN 210408PACT voor Kindcentra organiseert online inspiratie sessies voor bestuurders, managers en beleidsmedewerkers uit de kinderopvang, onderwijs en jeugdhulp in Noord-Nederland die verdere samenwerking tot stand willen brengen door nieuwe inzichten met elkaar te delen en die bereid zijn een volgende stap te zetten. Op 8 april vertelt Alice Timmermans, algemeen directeur van de TA academie meer over de inclusie en exclusie van IKC samenwerkingspartners.

“Ik kan de ander pas ècht ontmoeten als ik zie waarin hij anders is dan ik.”