Slider
181115 asterkenb

Angelique Sterken
06 - 80148699
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

         

180601 sittard 3

1 juni 2018 vond de provinciale bijeenkomst plaats in het teken van ’samen leren organiseren’.

'Samen’ omdat we de verbinding wilden leggen tussen verschillende partijen als het onderwijs, gemeenten, jeugdhulpverlening en de kinderopvang. PACT voor kindcentra heeft daarom voor dit symposium de koe bij de hoorns gevat en deze middag georganiseerd in samenwerking met de onderwijswerkplaats Limburg.
Er zijn veel bijzondere gesprekken gevoerd tussen onder andere leraren, medewerkers van de kinderopvang, bestuurders, wethouders, beleidsmedewerkers, directeuren en jeugdhulpverleners. Veel professionele Limburgers hebben elkaar leren kennen of beter leren kennen dan voorheen.

171215 01Wat een professionele samenwerking, wat een vanzelfsprekendheid. Twee opmerkingen die tijdens de opening van het IKC-lab in Kindcentrum Theresia klinken na het bijwonen van een werkoverleg van het schaduwteam van stagiaires. Een IKC-lab is een proeftuin voor studenten van pedagogisch/ educatieve opleidingen. Een mooi voorbeeld hoe opleiding, praktijk en studenten samenwerken, met als doel om kinderen de beste begeleiding te bieden.