Slider
180530 mkoekkoek

Margôt Koekkoek 
06 - 13070769
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

           

 

180611 AootenheimRuim 140 directeuren, bestuurders, beleidsmedewerkers, consulenten passend onderwijs en intern begeleiders kwamen op donderdag 5 april samen in Theater Cool in Heerhugowaard. Daar vond het Congres Interne Begeleiding plaats: een dag waarop IB’ers en hun veelheid aan vaardigheden in de spotlights werden gezet. “Een succes!”, aldus medeorganisator Nienke Naberman, ruim twintig jaar intern begeleider op basisschool De Wijde Veert.

171214 IKEC jonge kindOp 20 november verzorgden wethouders Samir Bashara en Nel Douw de officiële opening van het IKEC jonge kind in Hoorn. Deze nieuwe voorziening biedt een compleet aanbod van zorg, opvang, en gespecialiseerd onderwijs aan kinderen van 2 tot 7 jaar.

IKEC
IKEC staat voor Integraal Kind- en Expertise Centrum. In het IKEC wordt gespecialiseerd onderwijs, zorg en kinderopvang aangeboden vanuit een vergaande samenwerking op één locatie. De Wissel, De Piramide, De Eenhoorn en het Centrum voor Dagbehandeling (Antoniusschool en Parlan) bieden alle vier speciaal (basis)onderwijs in Hoorn. Samen met kinderopvang SKH, De Westfriese Knoop en partners die zorg bieden aan kinderen, werken ze aan de totstandkoming van een IKEC in Hoorn voor kinderen van 0 tot 12 jaar.