Slider
180530 jgelderloos

Ambassadeur:
Johan Gelderloos
06 - 16249718
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                                                                                 

InspiratiePACT voor Kindcentra ambassadeur Johan Gelderloos verzorgde op 8 september 2020 een inspiratiebijeenkomst in Raalte voor basisschooldirecteuren en kinderopvangmanagers van twee omliggende dorpen.

Webinar Iris KampenIn Kampen verzorgt IRIS Christelijk onderwijs & opvang vanuit één stichting op 14 locaties onderwijs en kinderopvang. Op veel plekken gebeurt dat weliswaar onder één dak maar nog wel naast elkaar. De ambitie is echter om veel meer echt samen te werken. Maar hoe doe je dat? Welke stappen zet je het eerst?

AndersLerenAndersOrganiserenWil jij vanuit een toekomstgerichte visie het onderwijs anders inrichten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan deel aan het webinar ‘Jouw onderwijs, klaar voor de toekomst!?’ en beluister o.a. een brigadier en een schoolleider die een brigade heeft ingeroepen (zie www.andersleren-andersorganiseren.nl)

Datum: woensdag 19 juni 2019 - 15.00 uur tot 15.45 uur
Aanmelden webinar kan via deze link.

Dit webinar is een mooie gelegenheid om op een laagdrempelige manier kennis te maken met het onderwerp anders leren anders organiseren.

 

Wil je meer weten over dit onderwerp? Dan kun je terecht bij onze PACT voor Kindcentra ambassadeurs Elleke Muller, Emile Eshuis of Johan Gelderloos, brigadiers bij Anders Leren, Anders organiseren.

190212 Johan Op 12 februari jl. organiseerde jeugdhulporganisatie Youké in Utrecht een kick-off voor alle medewerkers van de Expertiselijn het Jonge Kind. PACT voor Kindcentra ambassadeur Johan Gelderloos leverde als gastspreker een bijdrage hieraan.

181121 RijnOp 5 november jl. organiseerde het Samenwerkingsverband Rijn & Gelderse Vallei in Ede de jaarlijkse bijeenkomst over de samenwerking tussen onderwijs en voorschoolse voorzieningen. De afgelopen jaren is deze samenwerking steeds beter uit de verf gekomen. In deze bijeenkomst werd stilgestaan bij recente en komende ontwikkelingen binnen het onderwijs en voorschoolse voorzieningen.