slide2.jpg

Samen aan de slag 1De vernieuwde PACT-publicatie "Samen aan de slag" geeft ijkpunten voor een inclusieve pedagogische omgeving. De PACT-Meter is daaraan gekoppeld. Het is een praktisch zelfevaluatie-instrument waarmee teams een beeld krijgen van hun sterke en zwakke punten. Het meetinstrument bestaat uit digitale vragenlijsten, die worden ingevuld door de teamleden: medewerkers en leidinggevenden. De vragenlijsten volgen de ijkpunten van een sterke pedagogische omgeving die in de PACT-publicatie Samen aan de slag zijn beschreven. De teamleden geven bij elk ijkpunt aan hoe de stand van zaken in hun werkgebied is. Ook geven ze aan hoe belangrijk ze elk punt vinden en of ze dit willen aanpakken.

De eindscores laten zien welke punten de medewerkers zelf het liefst willen aanpakken: wat vinden zij de belangrijkste doelen en waar leggen ze hun prioriteiten? Er rolt een top 10 uit van verbeterpunten.
De PACT-meter is een product van PACT en wordt beheerd door Kwest online.

Hoe werkt de PACT-meter?
U stuurt een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u vermeldt daarin dat u interesse heeft in de PACT-meter. U ontvangt een e-mail met daarin informatie over de PACT-Meter, de aanschafkosten, een voorbeeld van een rapportage uit PACT-Meter en er wordt een aanmeldingsformulier toegevoegd dat u moet invullen.

Na ontvangst van het aanmeldingsformulier wordt de PACT-meter voor uw organisatie ingericht. De respondenten krijgen op de startdatum van het onderzoek een e-mail met inloggegevens.
Nadat de datum voor het invullen van het onderzoek verstreken is, wordt door Kwest Online een rapport gegenereerd. Dit rapport wordt verstuurd naar de contactpersoon die genoemd wordt op het aanmeldingsformulier.

Veel succes!